Plastposen (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Han gikk ut for å tømme søpla, men det skulle han aldri ha gjort! Hør bare hva som hendte vår helt Reinert Andersen en tidlig morgen. I slåbrok tasser han fredfull ut for å kaste sin søppelpose. Men søppelkassen er overfylt, og naboen dukker opp idet han skal smyge den over i hans. En kinkig situasjon. Han tar fart for å lempe den over hekken…

Samtidig ranes en bank i nabolaget, Henrik og banden hans gjør et vellykket kupp, og starter flukten med politiet i hælene. Den eneste som kommer i veien for dem, er Reinerts søppelpose. Den lander rett i frontruta, og restene av den – i fjeset på politimannen som er i ferd med å innhente ranerne på motorsykkel. Dobbeltklaff! Og Reinert – en litt troskyldig og hyggelig fyr egentlig – befinner seg plutselig som midtpunkt i en serie hendelser han i sin ville fantasi ikke ville trodd var mulig.

Produktfakta

Produksjonsår 1986 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Hans Otto Nicolaysen Skuespillere Hilde Grythe, Jon Skolmen, Sverre Anker Ousdal
Bestillingsnummer 1358331 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende