Inngår i kampanje

Play (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Kritikerrost, omdiskutert drama fra en av Sveriges mest spennende regissører.

Mellom 2006 og 2008 gjennomførte en liten gruppe unge gutter med innvandrerbakgrunn rundt 40 ran av andre barn i Gøteborg sentrum. Tyvene brukte en fast metode som ble kalt "brortrikset" - et intrikat psykologisk rollespill som fanget ofrene i en situasjon de ikke kom ut av. Ingen form for direkte trusler eller vold var nødvendige for å gjennomføre ranene.

Regissør Ruben Östlund (Gitarmongo, De Ufrivillige) har laget en fiksjonsfilm basert på disse virkelige hendelsene. Med en distansert stil skaper Östlund en hypnotiserende, fascinerende og provoserende film. Humoren er nådeløs og svart, observasjonen av menneskelig oppførsel er skarp og tilspisset. Filmen handler utelukkende om barn overlatt til seg selv, noe som gjør den desto mer urovekkende.

Play mottok både publikumsprisen under Tromsø filmfestival og Den norske fredsfilmprisen. Ruben Östlund mottok dessuten en svensk Guldbagge for beste regi.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 59 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Ruben Östlund Skuespillere Abdiaziz Hilowle, Anas Abdirahman, John Ortiz, Kevin Vaz, Sebastian Hegmar, Yannick Diakité
Bestillingsnummer Q-4016 Serie Arthaus
Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i