Polisse (DVD)

59,40 5940 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Det franske mesterverket Polisse er et energisk og rått drama om hverdagen til de ansatte i Paris-politiets barnevernavsnitt. Filmen, som har blitt beskrevet som "a whole season of The Wire packed into a single two-hour-plus film", ble tildelt juryprisen under Cannes-festivalen og kåret til beste film på Filmfest Oslo.

TV-serier og filmer om mordetterforskning topper seerstatistikkene i store deler av verden. Den franske multikunstneren Maïwenn har valgt å ta et dypdykk i hverdagen til en mindre synlig gruppe etterforskere i Paris-politiets barnevernavsnitt. Enheten er uglesett av dem som driver med viktigere saker - de sakene som angår voksne. Etterforskernes hverdag dreier seg om alt fra å taue inn potensielle barnemishandlere til å arrestere mindreårige lommetyver, forhøre foreldre mistenkt for barnemishandling og prøve å få ungdom til å respektere den seksuelle lavalder.

I to timer er vi flue på veggen og følger betjentene både på jobb og privat. Vi får innblikk i den sterke solidariteten og makabre humoren som utvikler seg mellom kolleger som er vitne til det verst tenkelige. De umotiverte latterkrampene som kan oppstå i de minst passende situasjoner. Polisse er ekstremt sterk og ekstremt innholdsrik, anført av et stjernelag av franske skuespillere.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 5 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Fransk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Maïwenn Skuespillere Joeystarr, Karin Viard, Marina Fois, Nicolas Duvauchelle
Bestillingsnummer Q-4028 Serie Arthaus, Kvinnelige regissører

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i