Politiskolen 4 - Borgere på Vakt (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Meld deg på til flere maniske uhell med bajasene i blått. Denne gangen med de oppkommende stjernene Sharon Stone som en journalist som skaper gnister med Mahoney (Steve Guttenberg) og David Spade som en sprø skateboarder. Kommandant Lassard (George Gaynes) bestemmer seg for å gjøre byens borgerverngrupper tøffere ved å lære dem opp og gi dem status som politikonstabler. Og gjett hvem instruktørene er? De samme avgangselevene som trodde F’en på sine egne karakterutskrifter betydde "Fantastisk". Når den rivaliserende betjenten, Løytnant Harris (G.W. Bailey), ser de blå lede de beleirede, bestemmer han seg for at tiden er moden for å bringe akademiet i vanry. Men stol på at våre uheldige helter redder dagen – klønete – ved å stige opp i skyene i småfly og ballonger for en frenetisk finale. Stig ombord!

Bonusmateriale

  • Remembering A Lofty Investigation - Dokumentar
  • Ekstra scener
  • Kinotrailer

Produktfakta

Produksjonsår 1987 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Diverse Språk, Engelsk, Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk), Mono 1.0 (Spansk), Mono 1.0 (Tysk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Jim Drake Skuespillere Bubba Smith, David Graf, David Spade, George Gaynes, Marion Ramsey, Michael Winslow, Sharon Stone, Steve Guttenberg
Bestillingsnummer 1000063671 Serie Politiskolen
Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende