Politiskolen 5 - Oppdrag Miami Beach (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Sol, moro og fine damer i skyggen. Hvor ellers, om ikke på Miami Beach? Bajaser, treskaller og festglade typer. Hvem ellers, om ikke gjengen fra Politiskolen? Plasser dem sammen, så får du Politiskolen 5: Oppdrag Miami Beach, jobben som fører våre klossete politibetjenter ut på tur. Juksemakerne med politiskilt er i Miami på en sammenkomst for å hedre sin elskede kommandant Lassard. Men forbrytelsene tar ikke ferie, selv om våre helter gjør det. Lassard blir kidnappet. Og ikke engang fristelsen ved flotte strandfester kan stoppe de uforferdete politikonstablenes voldsomme redningsforsøk. Så bli med våre bevæpnede og festlige favoritter. Hvis det finnes en ettersøktliste for å ha forårsaket latter, så bare må disse gale politifolkene stå øverst på den!

Bonusmateriale

  • Mistaken Identity: Case Reopened - Dokumentar
  • Kinotrailer

Produktfakta

Produksjonsår 1988 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 26 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Diverse Språk, Engelsk, Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk), Mono 1.0 (Spansk), Mono 1.0 (Tysk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Alan Myerson Skuespillere Bubba Smith, David Graf, George Gaynes, Leslie Easterbrook, Marion Ramsey, Michael Winslow
Bestillingsnummer 1000063672 Serie Politiskolen
Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende