Porco Rosso (DVD)

159,50 15950
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

Spenn setebeltet og gjør deg klar for nok et luftig eventyr fra Hayao Miyazaki og Studio Ghibli!

 

Langt inne i skogen bor Tanukiene, en helt spesiell type magiske vaskebjørner som kan forvandle seg til nesten hva som helst – til og med mennesker. De lever sine liv i sus og dus, men den harmoniske tilværelsen trues når utbyggingen av en nærliggende storby når deres territorium. Noe må skje, snart er det ikke mer skog igjen! De legger en listig plan for å skremme vekk utbyggerne med artige skøyerstreker, men den fryktløse krigeren Gonta er utålmodig: Han vil ha krig.

Porco Rosso, som var Miyazakis fjerde fi lm for Studio Ghibli, var opprinnelig planlagt som en 45 minutter lang kortfilm for Japan Air Lines. Men det tok selvfølgelig ikke lang tid før Miyazakis velkjente forkjærlighet for fly og luftens romantikk tok overhånd, og historien vokste til spillefilmlengde. Resultatet har blitt en nostalgisk eventyrfilm som kanskje best kan beskrives som et luftig blanding av Hemingway og Kardemommeby – her favnes det med andre ord bredt, med mye å glede seg over for både liten og stor!

Video

Produktfakta

Produksjonsår 1992 Utgitt 2018
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Anime, Barn Antall disker 1
Spilletid 1 timer 30 minutter Aldersgrense 7
Undertekster Norsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Japansk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Stereo 2.0 (Japansk), Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør Hayao Miyazaki
Skuespillere Animasjon Bestillingsnummer Q-4404
Serie Arthaus, Studio Ghibli Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i