Postmann Pat - Ridende Postbud (DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
På postrunden sin opplever Postmann Pat alltid mange, spennende ting. Han er kjent for å være hjelpsom og ha godt humør! Med på turen er alltid hans faste følgesvenn - den lille, svarte og hvite katten, Miss.

Spannet med gull
Pat og de andre foreldrene bestemmer seg for å g jøre skolen enda finere og muntrere ved å male en regnbue på muren i skolegården. Barna lærer at det finnes et spann med gull, der regnbuen slutter. Er det virkelig sant? Det må de finne ut av!

Ridende postbud
Julian, Mira og Lille-Sara tar ridetimer med hesten Blakken, med Amy som lærer. Sara er veldig sjefete og later som hun vet alt om hester. Pat innrømmer at han er litt redd for de store dyrene, men heldigvis blir han overbevist om at Blakken bare er snill.

De fantastiske oppfinnelsene
Pat og familien hans oversvømmes hjemme av en vannlekkasje. De flytter til Ted ved vannmølla, men oppdager snart at Teds merkelige oppfinnelser g jør livet veldig komplisert. På den annen side syns Ted det er slitsomt å ha g jester i huset fordi han liker å bo alene.

Hittegodskontoret
Mira og Julian vil åpne hittegodskontor og finner alt slags ”hittegods” utenfor husene til folk. De slår opp et bord på jernbanestasjonen og vil selge tingene. Pat forstår at noe er galt når han møter oppkavete folk i byen som melder om bortkomne ting til konstabel Selby.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer 802079
Serie Postmann Pat Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i