Inngår i kampanje

Postmann Pat - Superduper Sommer (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
På postrunden sin opplever Postmann Pat alltid mange, spennende ting. Han er kjent for å være hjelpsom og ha godt humør! Med på turen er alltid hans fastefølgesvenn - den lille, svarte og hvite katten, Miss.

Bollywood-dansen
Mira og Lille-Sara øver på en indisk folkedans som de skal framføre på skolen. Det går ikke så bra, men Mira vil ikke ha hjelp av Nisha, fordi hun vil være voksen og klare det selv. I tillegg må jentene finne ut hva de skal bruke som sari under forestillingen.

Lekeløpet
Det skal være et stort lekeløp for barna, og Pat setter opp skilt med piler rundt i byen slik at de ikke skal gå seg bort. Det viser seg dessverre at noen gjør ugagn og snur pilene Pat har satt opp, og det ender med at Lucy og Lille-Sara går seg bort.

Det fantastiske festmåltidet
Pat klarer ikke å koke et egg engang, og han blir imponert når han på runden sin i landsbyen, ser folk som lager masse mat. Da en berømt kokk må avlyse et kokkekurs i Greendale, blir alle veldig skuffet, men Pat har en redningsplan.

Jordbærmysteriet
Konstabel Selby har oppdaget at dr. Gilbertson elsker banjo, og han øver i smug på en sang han vil spille for henne. Pat er opptatt med å løse Dorothys jordbærforsvining, og det viser seg at Selbys banjoferdigheter blir til stor hjelp.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Dansk), Stereo 2.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer 802077
Serie Postmann Pat Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende