Pretty Little Liars - Sesong 3 (DVD)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
En hel sommer har gått siden Aria, Emily, Hanna og Spencer fant ut hvem som var "A" - og siden Mayas død. De kan tilsynelatende legge skrekken bak seg. En antatt morder er bak lås og slå. I byen Rosewood leges langsomt gamle sår, og de fire venninnene har tilbrakt sommeren på hvert sitt vis - Aria tok et fotokurs, Spencer tok college-kurs på Hollis, Hanna tok matlagingskurs med Caleb og Emily bygde hus på Haiti. Men selv om alt virker normalt, er sannheten en ganske annen.

Med posttraumatisk stress, sinne og stadig flere hemmeligheter å bære på, har jentene det alt annet enn bra. Og nesten to år etter Alisons forsvinning, rystes Rosewood av en sjokkerende hendelse som får de fire tilbake på defensiven i en fart.

Den amerikanske tenåringsserien Pretty Little Liars er en del drama og en del thriller - full av mysterier, intriger og neglebitende spenning. TV-serien er basert på de bestselgende bøkene med samme navn.

Bonusmateriale

  • Pretty Little Liars And The 'A' Network
  • Alternate Ending To The Lady Killer Episode
  • Webisodes
  • Unaired Scenes
  • Gag Reel

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 6 Spilletid 16 timer 55 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Ashley Benson, Chad Lowe, Holly Marie Combs, Ian Harding, Lucy Hale, Sasha Pieterse, Shay Mitchell, Troian Bellisario Bestillingsnummer 1000427187
Serie Pretty Little Liars Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende