Primus - Blame It On The Fish (DVD)

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
The DVD is an abstract take on the band's 2003 reunion tour, Primus Tour De Fromage. Live performances include: 'Mr Krinkle', 'Jerry Was a Racecar Driver', 'Southbound Pachyderm', 'Deanza Jig', 'Over the Electric Grapevine', 'Hello Skinny', 'Nature Boy', 'Bob', 'Mary the Icecube', 'Pilcher's Squad', 'American Life' and 'Mr Knowitall'.


  1. Mr Krinkle
  2. Jerry Was a Racecar Driver
  3. Southbound Pachyderm
  4. De Anza Jig
  5. Over the Electric Grapevine
  6. Hello Skinny
  7. Nature Boy
  8. Bob
  9. Mary the Icecube
  10. Pilcher's Squad
  11. American Life
  12. Mr. Know-It-All


Produksjonsår 2006 Format DVD
Sjanger Musikk Antall disker 1
Skuespillere Primus Artist Primus
Bestillingsnummer PSR00129 Leverandør Border Music Norway AS