Prinsessen Og Frosken (DVD)

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Walt Disney Animation Studios presenterer musikalen Prinsessen Og Frosken, en animert komedie med handling lagt til New Orleans.

Fra skaperne av Den Lille Havfruen og Aladdin kommer en moderne vri på en klassisk historie, med en nydelig jente ved navn Tiana, en froskeprins som desperat ønsker å bli menneske igjen og et skjebnesvangert kyss som leder dem begge ut på et hysterisk eventyr gjennom Louisianas mystiske "bayous". Prinsessen Og Frosken markerer Disneys tilbakekomst til håndtegnet animasjon, regissert av John Musker og Ron Clements og med musikk av den Oscar-vinnende komponisten Randy Newman (Monsterbedriften, Biler, Toy Story).

I den amerikanske originalversjonen av filmen er det Anika Noni Rose (Dreamgirls) som spiller Tiana, mens vi på det norske lydsporet hører R&B-sangerinne Noora Noor i samme rolle.
Bonusmateriale
  • Utelatte scener
  • Spill: Prinsesseportrett
  • Kommentarer av filmskaperne
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Ron Clemets / John Mukser Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer BNA3080856 Serie Disney-klassikere, Oscarnominert

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i