Private (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En palestinsk storfamilie bor i en avsidesliggende villa midt mellom en palestinsk småby og en israelsk bosetning. Huset har fl ott utsikt og ligger derfor strategisk til. Plutselig en dag annekterer israelske soldater villaen. Familien får beskjed om at de kun får oppholde seg i første etasje, resten av huset har blitt militært område og det vil gå dem ille om de ikke retter seg etter soldatenes ordre.

Flere av familiemedlemmene ønsker å reise vekk, men far i huset beordrer dem til å bli. De skal ikke bøye av for israelsk overmakt. Familien forsøker å leve så normalt som mulig, med skolegang, studier, jobb og venner. Men livet er ikke det samme i et hus okkupert av soldater som kontrollerer alt fra legge tid til toalettbesøk. Gnisninger oppstår, både mellom familiemedlemmene, mellom familie og soldater og mellom soldatene. Stemningen i huset blir mer og mer spent - det kan eksplodere når som helst.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Arabisk), Mono 1.0 (Engelsk), Mono 1.0 (Hebraisk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Saverio Costanzo Skuespillere Areen Omari, Lior Miller, Mohammad Bakri, Tomer Russo
Bestillingsnummer 7807-31d0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende