Psycho Killer Collection 2 (DVD)

129,00 12900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
OBSESSION
Oscar-belønnede Cliff Robertson (Spiderman-filmene) spiller en rik forretningsmann hvis kone og datter kidnappes og omkommer i befrielsesaksjonen. 16 år senere, under et besøk i Italia, ser han en kvinne som på et forunderlig vis minner svært mye om hans avdøde kone… Er han i ferd med å bli sinnssyk, eller er det virkelig henne?

NOTHING UNDERNEATH
Filmens handling er lagt til den fasjonable moteverden i Milano, hvor en seriemorder dreper unge og vakre toppmodeller med sylskarpe sakser. En ung amerikaner ankommer motemetropolen for å beskytte sin søster Jessica som arbeider som modell. Han opplever fort skyggesiden av jet-set-livet... Og snart er morderen også ute etter han.

TORSO
Fire unge vakre studentvenninner møtes i en øde villa for å studere italiensk kunsthistorie. Det tar naturligvis ikke lang tid før bøkene erstattes av fest, og for noen av jentene, erotikk… Men de unge jentene legger ikke merke til øynene som observerer dem fra det øde landskapet bak villaen..

Produktfakta

Produksjonsår 1973 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 3 Aldersgrense 18
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Cliff Robertson, Donald Pleasence, Genevieve Bujold, John Lithgow, Suzy Kendall Bestillingsnummer AWE0534NBOX
Leverandør Another World Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i