Inngår i kampanje

Public Enemies (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Fra den visjonære regissøren Michael Mann (Heat, Collateral) kommer filmen som er inspirert av en av USAs mest sjarmerende og beryktede lovløse - John Dillinger.

Johnny Depp spiller hovedrollen som den karismatiske og lynraske bankraneren som FBI utnevnte til Amerikas "Public Enemy Number One". Oscar-vinner Marion Cotillard (La Vie en Rose) spiller Billie Frechette, den eneste kvinnen som er istand til å erobre hans hjerte. Dillinger, som hele tiden har FBIs toppagent Melvin Purvis (Christian Bale) i hælene, starter et eskalerende kattens lek med musen-spill som ender i et eksplosivt og legendarisk oppgjør.

Depp og Bale har med henholdsvisPirates Of The Caribbean og Batman to av tidenes mest suksessfulle filmfranchiser på CV-en, og i Public Enemies er det en fryd å se dem spille mot hverandre. Hiver man nydelige Cottilard oppi miksen, og lar Mann røre godt rundt i gryta, blir det endelige produktet intet mindre enn imponerende. Et på alle måter karismatisk og teknisk imponerende stykke film.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor med regissør Michael Mann

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Actionthriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 14 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Skuespillere Billy Crudup, Christian Bale, David Wenham, Giovanni Ribisi, Johnny Depp, Leelee Sobieski, Marion Cotillard Bestillingsnummer 52GSD8284406

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i