Pucked (DVD - SONE 1)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Eks-advokaten Frank Hopper er dumpet, arbeidsløs og innkvartert i søsterens garasje. Tross omgivelsenes krav lever han et relativt sorgløst liv, og har ingen direkte planer om å ta seg selv i nakken. Helt til den dagen da et kredittkort dumper ned i postkassen, og Frank får en kjempeidé! Han tar opp enorme lån og satser alt på ett kort for å oppfylle sin noe spesielle drøm – å starte en kvinnelig hockeyliga! Katastrofen er et faktum!

National Lampoon’s Pucked er et komisk slagskudd i krysset, der den notoriske listetopperen Jon Bon Jovi bytter scenen mot hockeyhallen og viser at han er mer enn bare en rockende hockeyfan – han kan få oss til å gapskratte også! Med gale dverger, brystfagre blondiner og sprø opptog er Pucked årets mest kaotiske latterbombe! I andre roller ser vi David Faustino (Bud Bundy i Våre verste år) og Cary Elwes (Robin Hood i Mel Brooks’ Men in Tights).

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Arthur Hiller Skuespillere Curtis Armstrong, David Faustino, Estella Warren, Jon Bon Jovi
Bestillingsnummer CTR18326DVD Leverandør Import

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende