Inngår i

Pus Med Støvler (DK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Dette er fortellingen om hendelsene som ledet opp til den sverdkjempende kattesjarmørens møte med Shrek og vennene hans. Lenge før han møtte Shrek, la nemlig den legendariske katta Pus med Støvler ut på en heltemodig reise sammen med Lille Trille og gatesmarte Kitty Fløyelspote. Målet var å stjele den berømte Gåsa som la gullegg. Resultatet ble et eventyr Pus kunne skryte av i alle sine ni liv.

Regissør Chris Miller (Shrek Den Tredje) byr på et fargerikt eventyr med massevis av fart og humor. I den amerikanske originalversjonen gestaltes den pompøse, sårbare hovedpersonen av Antonio Banderas, i selskap med blant andre Salma Hayek og Zach Galifianakis, mens de norske stemmene leveres av Christoffer Staib, Frank Kjosås og Heidi Gjermundsen Broch.

Bonusmateriale
  • Pus I Støvler: De Tre Diablos - Et Helt Nytt Eventyr!
  • Samstemt - Stemmene Bak Legenden
  • Slettede Scener
  • DreamWorks Verden
  • Sniktitter
  • Dragtreneren Liveshow
Video
Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 27 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Chris Miller Skuespillere Amy Sedaris, Antonio Banderas, Billy Bob Thornton, Salma Hayek, Zach Galifianakis
Bestillingsnummer 1099752 Serie Oscarnominert

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende