Quo Vadis - Special Edition (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Roma brenner. Nero svindler. Kristendommen fester grepet.

Filmfolket gikk mann av huse for å se denne kolossen av en film, som hadde tatt flere år å lage, men som til slutt ble belønnet med åtte Oscar-nominasjoner (inkludert Beste film). Filmen består av 110 stemmeroller, 30 000 medvirkende og et imponerende oppbud av marsjerende legioner som ble filmet på opptaksstedet. Alt dette, samt overlegen pomp og prakt og et overveldende skue av kristne martyrer som blir kastet til løvene foran øynene på Colosseums blodtørstige horder, gir deg følelsen av å være tilbake i datidens Roma.

Robert Taylor spiller en romersk offiser som forelsker seg i en kristen slavepike (Deborah Kerr) og dermed krysser skillet mellom imperiet og en sekt med lojalitet til de høyere makter. Med overoppsynet over det hele sitter Nero (Peter Ustinov). Han er Cæsar, forrykt og morderisk – hersker over et spektakulært imperium, som står for spektakulært fall: den stolte storheten Roma.
Produktfakta
Produksjonsår 1951 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 2 Spilletid 2 timer 47 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk, Polsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.66:1 Anamorphic
Regissør Mervyn Leroy Skuespillere Deborah Kerr, Leo Glenn, Peter Ustinov, Robert Taylor
Bestillingsnummer 5051892001373
Bonusmateriale
  • Kommentarspor
  • Quo Vadis and the beginning og the biblical epic

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende