Rab C Nesbitt: The Complete Series 1-8 (UK-import) (DVD)

599,00 59900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
All 51episodes from the first eight series of the the classic cult television comedy starring Gregor Fisher as the string-vested, philosophising, low-life Glaswegian alcoholic. Episodes comprise: 'Work', 'Rat', 'City of Culture', 'Drink', 'Offski', 'Holiday', 'Fitba', 'Country', 'Lesson', 'Domestic', 'That's Entertainment', 'Ethics', 'Life Has Meaning', 'Home', 'Rich', 'Touch', 'Gifted', 'Wean', 'Right', 'Cell', 'Love', 'Mother', 'Buckfast', 'Test', 'Eorpa', 'Further', 'More', 'Affair', 'Fuel', 'Lottery', 'Pie', 'Racket', 'Father', 'Fast', 'Wild', 'Growth', 'Semmitry', 'Bulbs', 'Binge', 'New', 'Cocktails', 'Duel', 'Property', 'Community', 'Back', 'Heat', 'Commons', 'Night', 'Fruit', 'Bug' and 'Trips'.


  • Interactive Menus


Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger TV-serie
Antall disker 10 Aldersgrense 15
Regissør Colin Gilbert Skuespillere Andrew Fairlie, Barbara Rafferty, Brian Pettifer, Charlie Simpson, David McKay, Elaine C. Smith, Eric Cullen, Gregor Fisher, Iain McColl, John Kazek, Tony Roper
Bestillingsnummer BBCDVD3097