Radioresepsjonen På TV (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Tore Sagen, Bjarte Tjøstheim og Steinar Sagens lettbeinte underholdingsprogram med sketsjer, diskusjon, debatt og en og annen gjest. Hvorfor skal du se på Radioresepsjonen på TV, spør du. Tja, vhorfor ser man egentlig på TV? For å få tiden til å gå.

Fansen vil kjenne igjen Bjarte, Tore og Steinars lettbeinte univers fra det populære P3-programmet. I tillegg til helt nye figurer få vi også endeligt møte igjen blant andre Trude Sagen, Tyholt Apenes, Spencer Tjøstheim, Dan Sverre Nilsen og andre kjente karakterer. Nye poster som Videokunst-posten, der resepsjonistene lager videoinstallasjoner, Singer/songwriterposten der det konkurreres i sang og fremførelse, og "Vi syr klær til hverandre" der resepsjonistene kler kvarandre opp med kreasjoner de har laget selv, er bare tre av mange eksempler på kva som venter, Et blandet utvalg gjerster vi også besøke trioen i studio.

Bonusmateriale

  • Bloopers

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 55 minutter
Aldersgrense 11 Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Bjarte Tjøstheim, Steinar Sagen, Tore Sagen
Bestillingsnummer BNA3100556 Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende