Inngår i kampanje

Rango (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
En kameleon med identitetskrise oppdager at av og til må man virkelig stikke seg ut for å smelte best mulig inn.

Fra regissøren av Pirates of the Caribbean kommer Rango, et komisk animasjonseventyr som tar oss med på en hysterisk morsom og hjertevarmende ferd til det Ville Vesten. Handlingen følger den elleville reisen til identitetssøkende Rango, en kameleon som lever en beskyttet tilværelse som et vanlig husdyr. For hvor høyt kan man vel egentlig sikte når hele hensikten med livet er å gå i ett med omgivelsene?

Først når Rango ved et uhell ender opp i westernbyen Dirt, en lovløs utpost befolket av ørkenens slueste og sprøeste skapninger, oppdager den lite heltemodige øglen at han i aller høyeste grad skiller seg ut. Byens innbyggere ønsker ham velkommen som sitt aller siste håp, og før han vet ordet av det har han utnevnt seg selv til sheriff. Han lever ut rollen etter beste evne, helt til en rekke actionfylte situasjoner og møter forvandler ham til helten han alltid drømte om å bli.

Rango er en ny og spennende vri på den klassiske westernlegenden om outsideren som redder både byen og seg selv. Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Alfred Molina, Bill Nighy, Harry Dean Stanton, Ray Winstone og Timothy Olyphant er bare noen av stjernene som står bak stemmene i den engelske originalversjonen, mens det norske lydsporet kan skilte med navn som Frank Kjosås, Katrine Blomstrand, Erik Hivju, Paul-Ottar Haga, Duc Paul Mai-The, Tommy Karlsen, Roy Markussen og Kalle Øby.

Bonusmateriale

  • Extended Version
  • Audio Commentary
  • Deleted Scenes
  • Innbyggerne in Dirt

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 43 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Gore Verbinski Skuespillere Abigail Breslin, Bill Nighy, Johnny Depp, Timothy Olyphant
Bestillingsnummer NO1190366 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser