Reds - Special Edition (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den Oscar-belønnede regissøren Warren Beattys kritikerroste historie kommer nå på DVD for første gang i form av en dobbel Special Collectors Edition spekket med ekstramateriale og scener som aldri er vist tidligere.

Filmen, som er basert på faktiske hendelser, forteller historien om John Reed (Beatty), en amerikansk kommunist, journalist og aktivist, og hans kjærlighetsforhold til forfatteren og feministen Louise Bryant (Diane Keaton) som utfolder seg med den russiske revolusjonen som et eksplosivt bakteppe.

Jack Nicholson, Paul Sorvino, Maureen Stapleton, Edward Herrmann og Jerzy Kosinski bidrar også i dette klassiske filmmesterverket som mottok hele tolv Oscar-nominasjoner i 1981, flere enn noen annen film på 15 år. På Oscar-utdelingen stakk Reds av med de ettertraktede statuettene for beste regissør (Beatty) og beste kvinnelige birolle (Stapleton), i tillegg til at fotograf Vittorio Storaros ble belønnet med en pris for sin fantastiske filming.

Produktfakta

Produksjonsår 1981 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 3 timer 7 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Warren Beatty Skuespillere Diane Keaton, Edward Herrmann, Jack Nicholson, Jerzy Kosinski, Maureen Stapleton, Paul Sorvino, Warren Beatty
Bestillingsnummer PHE9056 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende