Inngår i

Resident Evil 2 - Apocalypse (DVD)

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Etter såvidt å ha klart og flykte fra grusomhetene i det underjordiske Hive-anlegget, er Alice (Milla Jovovich) raskt tilbake i en krig som utkjempes over jorden mellom de levende og de levende døde. Da byen er stengt på grunn av karantene, blir Alice med i en liten gruppe elitesoldater som ledes av Valentine (Sienna Guillory - Love, Actually) og Carlos (Oded Fehr - The Mummy Returns), som har fått i oppdrag å redde den savnede datteren til Dr. Ashford, skaperen av det muterende T-viruset.

Det er heseblesende kappløp mot tiden mens gruppen sloss mot horder av blodtørstige zombier, snikende Lickers, mutante hunder og den verste fienden noensinne.

Skrevet og produsert av den visjonære produsenten av Resident Evil, Paul W. S. Anderson (Alien Vs. Predator) og regissert av Alexander Witt, Resident Evil: Apocalypse er en overlegen og spennende sci-fi-oppfølger.
Bonusmateriale
  • Kommentarer fra skuespillere og team
  • Slettede scener
  • Tabber
  • Making of
  • Minidokumentar
  • Fotogalleri
  • Trailer
Produktfakta
Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Hindi, Norsk, Portugisisk, Spansk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Spansk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic, Widescreen 2.40:1
Regissør Alexander Witt Skuespillere Jared Harris, Mike Epps, Milla Jovovich, Oded Fehr, Sienna Guillory, Thomas Kretschmann
Bestillingsnummer 52GSD6231011 Serie Resident Evil

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende