Rhythm On The River / Rhythm On The Range (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Rhythm On The Range:
Amerikas favoritt-sanger, Bing Crosby, kveiler inn både kjærlighet og latter i rollen som Jeff Larrabee, en rodeo-champion som setter kursen mot Vesten igjen etter å ha ridd i New York. På togturen hjem igjen, oppdager han en kvinnelig arving på rømmen som gjemmer seg i godsvognen hans. Tilsynelatende er den nydelige Doris Halliday (Frances Farmer) lei av storbyens ulver, og lengter etter romantikk med en virkelig cowboy.

Denne søte og svingende historien er spekket med hjemlig humor, fengende sanger (inklusive “I’m an Old Cowhand” fra nykommeren Johnny Mercer) og mange minneverdige førsteopptredener – blant annet et blikk på den da ukjente Roy Rogers (som man kan se klimprende på gitaren sin i bandet) og Martha Rayes filmdebut. Så sal opp, len deg godt tilbake og la deg underholde av en historie som vil få føttene dine til å danse fremover på lykkens spor!

Rhythm On The River:
Bing Crosby og Mary Martin utgjør en herlig overraskelse i denne melodiøse fortellingen om ulykkelig melodiskapere som kommer ut fra skyggen i håp om å gjøre det stort. Basil Rathbone spiller Oliver Courtney, en kjent hit-sangkomponist som er veldig etterspurt av folk som produserer musikaler. Men på baksiden av den velpolerte medaljen ligger sannheten om Olivers talent – det hele er skyggeforfatternes arbeid! Bob Summers (Crosby) skriver melodiene og Cherry Lane (Martin) skriver tekstene. Det er bare det at ingen av dem vet at den andre finnes, og begge tror at de samarbeider med Oliver. Når de to møtes på et musikal-møte, oppdager de at de har mye mer til felles enn de noensinne kunne ha trodd, og bestemmer seg for å prøve lykken sammen. Men veien til berømmelse er hard, og de ender opp med å be om hjelp fra den eneste personen som har minst interesse av å gjøre deres navn kjent for musikkverdenen – Oliver.

Produktfakta

Produksjonsår 1940 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Musical
Antall disker 1 Spilletid 3 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Nederlandsk, Norsk, Polsk, Svensk, Tjekkisk, Ungarsk
Lydformater Mono 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere Bing Crosby, Frances Farmer, Mary Martin
Bestillingsnummer 8240950 Leverandør Gardners

Anmeldelser