Richie Rich (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Et eventyr så stort... at ikke engang verdens rikeste gutt har råd til å gå glipp av det! Han har Reggie Jackson som baseballtrener, sin egen personlige McDonald’s i familiens herskapshus, og nok avansert utstyr til å imponere enhver tekno-entusiast. Du har aldri sett en verden lik den Richie Rich lever i. Men nå er den røde løperen rullet ut og du kan bli så lenge du vil.

Dette er “et komedieeventyr med stort hjerte” (Los Angeles Times). Macaulay Culkin spiller verdens rikeste gutt, som er lett å like men lever isolert. Han har alt utenom venner – helt til han møter noen barn som spiller ball på løkka. Og han kommer til å trenge deres hjelp når en slu rådgiver legger en plan for å bli kvitt Richies foreldre og plyndre familiens hvelv.

Produktfakta

Produksjonsår 1994 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 31 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Islandsk, Norsk, Tyrkisk, Tysk, Ungarsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1
Regissør Donald Petrie Skuespillere Christine Ebersole, Edward Herrmann, John Larroquette, Jonathan Hyde, Macaulay Culkin
Bestillingsnummer 1000063721 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i