Inngår i

Rive-Rolf (DVD)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 5+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Rive-Rolf er en ellevill familiekomedie, nominert til både Oscar og Golden Globe for beste animasjonsfilm. Disney-filmen er regissert av Rich Moore (The Simpsons, Futurama).  

I en helt spesiell arkade - der spillfigurene kan bevege seg fritt mellom spillene etter åpningstid - blir vi kjent med Rive-Rolf, skurken i spillet "Fikse-Felix". Rive-Rolf er ikke lykkelig, og lengter etter å bli like elsket som helten. Problemet er at ingen elsker en skurk.

Men alle elsker helter. Så når et moderne skytespill introduserer beintøffe Sersjant Calhoun, ser Rive-Rolf det som sin mulighet til å oppnå heltemot og lykke. Han lurer seg inn i spillet med en enkel plan - å vinne en medalje. Men snart ødelegger han alt, og ved et uhell slipper han løs en dødelig fiende som truer alle spillene i arkaden. Rive-Rolfs eneste håp er Vanellope von Schweetz , den unge bråkmakeren som kan være nettopp den rette til å lære Rive-Rolf hva det innebærer å være en snill fyr. Men vil han innse at han er god nok til å bli en helt før det er "game over" for hele arkaden?

Bonusmateriale
  • Kortfilm: Papirfly (Ikke tekstet)
Video
Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Rick Moore (Regi) Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer BNA3119756 Serie Disney-klassikere, Oscarnominert, Rive-Rolf

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende