Inngår i kampanje

Robert Redford Box Set (DK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

The Sting (1973)
Vinner av syv Oscars (1974), blant annet for beste film, er «The Sting» en av de mest populære filmene gjennom tidene. Satt til 1930-årene, søker en ambisiøs småskurk (Robert Redford) og veteran svindler (Paul Newman), hevn på den onde sjefsskurken (Robert Shaw ) som myrdet en av gjengmedlemmene deres.

Out of Africa (1985) Uten norsk tekst
Robert Redford og Meryl Streep spiller i denne kritikerroste filmen, som skaffet 7 Oscars (1985), blant annet for beste film og beste regissør (Sydney Pollack). Denne episke romansen forteller den fengslende sanne historien om Karen Blixen, en viljesterk kvinne som sammen med sin skjørtejagende mann (Klaus Maria Brandauer), driver en kaffeplantasje i Kenya ca. 1914, hvor hun forelsker seg i landet, dets folk og en mystisk jeger (Redford).

The Chase (1966)
Det moralske grunnlaget i en liten Texas by er revet i stykker i dette eksplosive dramaet om makt og grådighet. Sheriff Calder (Marlon Brando) er ikke den eneste personen som jakter på Bubber Reeves (Robert Redford) når han rømmer fra fengselet. Olje og storfe baron Val Rogers (E. G. Marshall) ønsker Bubber ut av veien for å dekke over kjærlighetsforholdet sønnen Jason har med Bubbers kone (Jane Fonda). Jakten er i gang.

Havana (1990) Uten norsk tekst
Robert Redford og Lena Olin spiller i denne Oscar-vinnende filmen regissert av Sydney Pollack. Høytsatsende pokerspiller Jack Weil (Redford) prøver å tjene en stor poengsum i Havana, et paradis på randen av revolusjon. Men hans plan inkluderer ikke å falle for Roberta (Olin), den vakre, gåtefulle koneen til revolusjonæren Arturo Duran (Raul Julia).

Three Days of the Condor (1975)
Joseph Turner (Robert Redford) arbeider for CIA, hvor han analyserer spionromaner for å finne handlinger som kan være nyttig for etterforskerne. Mens han venter på sjefens svar om et underjordisk nettverk innenfor virksomheten, oppdager han at alle hans kolleger har blitt brutalt myrdet. Jaktet av sine overordnede, har han ingen annen utvei enn å prøve å avsløre den enorme konspirasjonen i CIA. 

Produktfakta

Produksjonsår 2016 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama, Thriller
Antall disker 5 Spilletid 11 timer 9 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Arthur Penn, George Roy Hill, Sydney Pollack Skuespillere Faye Dunaway, Marlon Brando, Max Von Sydow, Meryl Streep, Paul Newman, Robert Redford
Bestillingsnummer 1025643

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende