Rock 'N' Roll High School (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Vince Lombardi High School er beryktet: det er den villeste, mest rocka skolen i byen! Til alles skrekk dukker så en dag Miss Togar opp. Med jernhånd styrer hun skolen som et fengsel. Ingen besøk, ikke noe tull i friminuttene og fremfor alt: ingen rockemusikk! Men når Miss Togar konfiskerer billettene til årets heteste konsert med The Ramones får det være nok. Med gruppens største fan, Riff Randell, i spissen reiser skolens elever seg til motstand. Om ikke elevene kan komme på konserten får konserten komme til elevene. Og når Joey, Dee Dee, Johnny og Marky drar igang det første riffet, får de skolen til å formerlig eksplodere i kampsangen "GABBA, GABBA, HEY!"

Legendariske Roger Corman traff filmstudentene Allan Arkush og Joe Dante i 1977, i foajéen i sitt filmselskap, der de nettopp hadde fått jobb som monstre i en av hans lavbudsjettproduksjoner. Resten er historie. Sammen med musikk av b.la Fleetwood Mac, Alice Cooper, Chuck Berry, Paul McCartney, Nick Lowe og Ritchie Valens, men fremfor alt The Ramones, skapte de en av vår tids store kultklassikere. Alan Arkush har regissert filmen med hjelp fra Joe Dante (Gremlins) og Jerry Zucker (Hjelp, vi flyr!, Mannen med den nakne pistol).

Bonusmateriale

  • Trailer
  • Intervju med Roger Corman
  • Kommentarspor med Allan Arkush, Richard Whitley og Michael Finnell
  • 2 Radiospotter
  • Stillbilder og lydopptak fra en konsert med The Ramones 14. desember 1978

Produktfakta

Produksjonsår 1979 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 32 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Allan Arkush Skuespillere Clint Howard, Dey Young, P.J. Soles, Ramones, Vincent Van Patten
Bestillingsnummer DVD-270 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser