Ronal Barbaren (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Ronal er en ung barbar med et betydelig mindreverdighetskompleks. Han er, i motsetning til sine muskuløse og oljeinnsmurte stammefeller i landsbyen, dessverre er en real svekling.

Skjebnen vil det imidlertid slik at barbarenes overlevelse kommer til å hvile på Ronals spinkle skuldre, når ondskapens fyrste, Volcazar, bortfører hver eneste levende barbar - utenom Ronal. Dermed må han begi seg ut på en farlig reise for å redde sine forsvunne landsbyfeller og stanse Volcazars jakt på verdensherredømme. Underveis får han følge av skalden Alibert, den vakre (men livsfarlige!) skjoldmøen Zandra og den metroseksuelle alveveiviseren Elric. I kampen mot ondskapen må gruppen overvinne utrolige strabaser i en verden befolket av høyreiste alver, bimbo-amazoner og piercede orker i lærchaps og g-streng.

Den danske animasjonsfilmen Ronal Barbaren er skrevet, regissert og produsert av folka bak Terkel I Knipe og Reisen Til Saturn.

Bonusmateriale

  • Barbarian Rhapsody Musikvideo
  • Behind The Scenes Galleri
  • Storyboard
  • Trailers
  • Teasers
  • Motionposters

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 26 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Kresten Vestbjerg Andersen Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer 2055831 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende