Rorri Racerbil - Første Dag For Rorri (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Bli kjent med den lille, røde racerbilen, Rorri! Mye moro venter ham, Store Chris og alle de andre vennene hans på Sølvstripa racerbane. Bli med og se, filmen inneholder mange morsomme Rorri-episoder.

Første dag for Rorri:
Rorri er fryktelig nervøs før det store løpet han skal delta i. Store Chris prøver å berolige ham ved å fortelle ham historien om den dagen den modige, lille, røde racerbilen kom til Sølvstripa racerbane.

Flagg og plagg:
Marta blir syk, og Store Chris tilbyr seg å ta ansvar for flaggene. Ooops, han bruker dem til å tørke opp olje med! Han rekker ikke å få dem vasket før løpet starter! Hva kan brukes som flagg nå?

Lynet blir sprø:
Lynet er lei av å høre på alt bråket fra bilene, rett over hula si. Når herr Forgasser skal få testet de nye turboladerne sine, bestemmer Lynet seg for å ta saken i egne hender og få en slutt på støyen.

Ruster’n mimrer:
Ruster´n er trist, han føler seg oversett og uønsket. Han husker tilbake til sine glansdager som ung campingvogn. Rorri og de andre bilene overbeviser Ruster´n om at de er veldig glade i ham nå også.

Problemer med neonlyset:
Sladder´n sitt neonlys har sluttet å virke, og Store Chris påstår at det kan han fikse uten bruksanvisning. Han må til slutt innrømme at det ikke går. Hmmm, men hvor er det blitt av den verkstedhåndboka?

Bonusmateriale

  • Bli kjent med Barnas Favoritter: 17 musikkvideoer

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 50 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer 802352
Serie Rorri Racerbil Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende