Rorri Racerbil - Full Fart! (DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Bli kjent med den lille, røde racerbilen, Rorri! Mye moro venter ham, Store-Chris og alle de andre vennene hans på Sølvstripa racerbane. Bli med og se!

Radiobiler:
Muldvarpen har fått lov til å prøve seg som funksjonær, og Marta kjeder seg. Hun vil gjerne prøve å jobbe som mekaniker, og Store-Chris lar henne få lov til å ordne hydraulikken på bilene.

Sissis dag:
Sissi er lei seg for at hun ikke klarer å holde følge med de andre når de øver til et løp, og hun bestemmer seg for å ikke delta. Hun vil heller hjelpe til på banen. Rorri er lei seg for at Sissi har gitt opp og legger en plan…

Maxi på prøve:
Nick og inspektør Ås skal sjekke om sikkerheten er i orden på Sølvstripa. Maxi får erfare at alt ikke er så enkelt som han hadde trodd, og det å vinne betyr ikke alt.

Heia Utstyrs-James og Maxi:
James kommer på besøk til Sølvstripa, og Rorri og de andre vil gjerne se alt det spennende utstyret hans. Maxi blir misunnelig og får Muldvarpen til å utstyre ham med lignende ting så han kan konkurrere med James.

Herr Forgassers statue:
Herr Forgasser har bestilt en statue av seg selv som skal settes opp på Sølvstripa. Dessverre skjer det et uhell da Store-Chris og Pluggen skal plassere den, og de får det travelt med å gjøre hva de kan for å unngå en skandale.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 50 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Dansk), Stereo 2.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Svensk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer 803749
Serie Rorri Racerbil Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende