Rorri Racerbil - LP Spiller Fotball (DVD)

59,70 5970 Veil. pris 99,50
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Bli kjent med den lille, røde racerbilen, Rorri! Mye moro venter ham, Store-Chris og alle de andre vennene hans på Sølvstripa racerbane. Bli med og se!

LP spiller fotball
Det er en veldig varm dag på Sølvstripa, og alt for varmt til å drive med billøp. Store-Chris foreslår fotball på stranda, og Rorri drar for å invitere LP til å bli med.

Skrotkorpset
Det skal være paradedag på Sølvstripa, og herr Forgasser har gitt Marta i oppdrag å skaffe et musikkkorps til åpningen. Det er umulig å få til på kort varsel, men så får Rorri en god ide.

Store smell
Herr Forgasser har planlagt et stort fyrverkeri på gården til bonden Grønn, og alle gleder seg, bortsett fra Blikkboks. Han er redd for store smell og vil helst holde seg i garasjen til det er over.

Lynet som funksjonær
Lynet roter seg ut på banen og forårsaker et kræsj. Herr Forgasser blir sint og ber ham flytte, men Store-Chris får overtalt herr Forgasser til å gi Lynet enda en sjanse, og heller gi ham noen faste arbeidsoppgaver på banen.

Hetebølge
Det er veldig varmt, og Store-Chris tar bilene med seg på stranda for at de skal få kjøle seg ned litt. Samtidig er Lynet på jakt etter deler til en motorsykkel han holder på å bygge.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 51 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 803852 Serie Rorri Racerbil
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i