Rorri Racerbil - Rett Og Slett Best (DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Bli kjent med den lille, røde racerbilen, Rorri! Mye moro venter ham, Store-Chris og alle de andre vennene hans på Sølvstripa racerbane. Bli med og se!

Rett og slett best:
Rorri strever for å slå banerekorden sin og begynner å miste motet. Sissi og Store Chris gjør det de kan for å oppmuntre ham, men Maxi gjør alt han kan for å gjøre ham usikker. Samtidig lurer Lynet Muldvarpen til å prøve rullebrettet sitt.

Gode manerer:
Mamma Mia inviterer til hageselskap, og Bonden Grønn er redd for at han ikke har fine nok klær og gode nok manerer til å passe inn. James og Marta gjør hva de kan for å hjelpe ham, men han er fremdeles usikker på hvordan det skal gå.

Vill vest på sølvstripa:
Store Chris og Blikkboks ser på westernfilm. Rorri og de andre bilene er te og kjører. Lynet blir sur for at han blir oversett av alle, og bestemmer seg for å bli skurken på Sølvstripa.

Blikkboks har hjemlengsel:
Blikkboks er lei av å skli ut i svingene og lengter hjem til banen sin i Amerika. Herr Forgasser utfordrer Store Christine til løpekonkurranse på tredemølle, mens Rorri og de andre prøver å finne en måte de kan muntre opp Blikkboks på.

Høyteknologisk overbelastning:
Store Chris har fått en ny teknisk innretning som skal overvåke bilene og fortelle når noe er i veien med dem. Han setter i gang et testløp for å sjekke hvordan den virker.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 50 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Dansk), Stereo 2.0 (Finsk), Stereo 2.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Svensk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer 803850 Serie Rorri Racerbil
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende