Rorri Racerbil - Rorri Tar Av (DVD)

59,70 5970 Veil. pris 99,50
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Bli kjent med den lille, røde racerbilen, Rorri! Mye moro venter ham, Store Chris og alle de andre vennene hans på Sølvstripa racerbane. Bli med og se, filmen inneholder mange morsomme Rorri-episoder.

Rorri tar av:
Store Chris skal teste ut en ny type gass på Rorri, men han tar feil gassbeholder. Rorri blir fylt med heliumgass – og da tar han helt av! Heldigvis kan helikopteret Helly hjelpe til.

Sissi får skylda:
Marta blir veldig sinna når hun oppdager at noen har ødelagt piknik-pleddet hennes. Det er fullt opp med dekkmerker, og det er slike mønster som Sissi lager. Er det virkelig Sissi som har gjort ugagn.

Store Chris i hardtrening:
Store Chris er veldig glad i smultringer, og han trener vel ikke så mye… Han vil imidlertid ikke innrømme at Marta er i bedre form enn han, og stiller opp til kappløp rundt racerbanen for å bevise det.

Frokost-ekspressen:
Store Chris har ikke spist frokost. En bil kan ikke kjøre uten drivstoff, og Store Chris kan ikke jobbe uten frokost. Det var tomt i matskapet, så Rorri tilbyr seg å kjøre til Bonden Grønn for å kjøpe egg og melk.

Rorris dag ute ved kysten:
Store Chris tar med Pluggen og de andre til stranda for å hente mer sand til sandgropa. Sissi mener de ikke kan ta sand fra badestranda, men de kan jo ha det gøy på stranda når de først er der!

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 50 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer 802353
Serie Rorri Racerbil Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende