Rorri Racerbil - Sølvstripas Helter (DVD)

59,40 5940 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Bli kjent med den lille, røde racerbilen, Rorri! Mye moro venter ham, Store-Chris og alle de andre vennene hans på Sølvstripa racerbane. Bli med og se!

Sølvstripas helter
Herr Forgassers fetter, den berømte regissøren Freddy Forgasser, kommer for å lage en film fra Sølvstripa, og alle er veldig spente på hvor store roller de vil få og hva filmen skal handle om.

Sølvstripa-stjernene
Den nye offroad-banen på Sølvstripa skal åpnes, og Store Chris har lovet bilene en overraskelse. Det viser seg å være Konrad, men Rorri blir veldig skuffet da han tror at Konrad ikke gidder å snakke med ham.

Klampen i bånn på Sølvstripa
Murray Walker kommer på besøk på Sølvstripa. Herr Forgasser har ikke fått med seg at han skal komme, og er bekymret fordi han ikke har planlagt noe. Rorri foreslår at de skal ta en oppvisning i stuntparken.

Tung Laste
Laste kommer med en spennende leveranse til Sølvstripa, og Marta og Store Chris er så opptatt med å pakke ut at de ikke hører at Rorri spør om han kan ta med Laste til stranda. Samtidig lusker Lynet omkring, på jakt etter deler til et surfebrett han vil bygge.

Skrotløp
Blikkboks har hatt et uhell som vanlig, og like etter har LP også ett. Store Chris er lei av å rette ut bulker og ta seg av uforsiktige og lekelystne biler. Da får Rorri en idé for som kan ordne opp i problemet.

Moroløp på Sølvstripa
Det skal være moroløp på Sølvstripa, der alle unntatt bilene kan delta. Store Chris viser ingen interesse, men Rorri bestemmer seg for å lure ham til å komme i form så han kan være med på løpet.

Kaos i garasjen
LP har et uhell og Store Chris drar for å redde ham. Imens benytter Marta og Muldvarpen anledningen til å rydde opp i garasjen.

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 12 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 803851 Serie Rorri Racerbil
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende