Rorri Racerbil - Spektakulære Sissi (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Bli kjent med den lille, røde racerbilen, Rorri! Mye moro venter ham, Store-Chris og alle de andre vennene hans på Sølvstripa racerbane. Bli med og se!

Lov og orden:
Herr Forgasser er irritert på bilene som finner på så mye tøys og tull, så han engasjerer politimannen Pettersen for å opprettholde lov og orden på Sølvstripa. Klarer politimannen å holde orden på alle?

Spektakulære Sissi:
Det er snart tid for den store løpsdagen på Sølvstripa, og herr Forgasser vil at Sissi skal gjøre et spektakulært stunt før løpet. Store-Chris vil gjerne åpne med en sang, og får lov til det. Begge må legge seg i hardtrening før den store dagen.

Skulkesjuk:
Store-Chris er veldig forkjølet og klarer ikke å jobbe. Bilene og Marta synes synd på ham og gjør alt de kan for at han skal ha det bra og bli fort frisk igjen.

Martas vidunderlige liv:
Marta overhører at Store-Chris og bilene klager på at hun er masete og slitsom, samtidig som hun er stressa og sliten av alt ansvaret hun har. Hun blir veldig lei seg og lurer på om hun har gjort alt feil.

Nick løser saken:
Nick kjeder seg mens han venter på Pettersen som er på besøk hos Herr Forgasser. Han synes livet som politibil ikke er så spennende som han hadde håpet på, og Rorri tar ham med til stuntparken for at han skal oppleve noe moro.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 51 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 803853 Serie Rorri Racerbil
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende