Rorri Racerbil - Støtfanger Mot Støtfanger (DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Bli kjent med den lille, røde racerbilen, Rorri! Mye moro venter ham, Store-Chris og alle de andre vennene hans på Sølvstripa racerbane.

Bli med og se disse episodene!

Helly er en vinner
Helly er litt misunnelig på racerbilene som kjører om kapp og har det moro, og Store-Chris lar ham bli med i løpet på sin måte. Helly vinner, og Maxi blir sur og mener han har jukset, siden han ikke følger svingene.

Skryte-Rorri
Pettersen og Nick er på besøk på Sølvstripa. Store-Chris har problemer med høyttaleranlegget på banen, men bestemmer seg for å reparere det selv. Nick er imponert over racerbilene som overgår hverandre med gode historier om hva de kan, og Rorri skryter på seg at han kan sladde gjennom hårnålssvingen.

Lynets teselskap
Lynet har sneket seg inn i garasjen for å mekke på skateboardet sitt. Han roter i verktøyet til Store-Chris, og på veien ut holder han på å kjøre på både Marta, herr Forgasser og Muldvarpen. Alle blir irriterte på ham. Lynet er lei seg og vil gjøre det godt igjen med å be alle på middag.

Dinkis hestekrefter
Store-Chris har reparert en del til LPs motor, og Rorri, Sladder’n og Maxi drar ut til gården for å levere den. Bonden Grønn forteller om gamle dager. Sladder’n og Maxi synes det er kjedelige greier, og at det er moderne teknikk som gjelder, men det viser seg at de ikke nødvendigvis har helt rett.

Lynkjapp service
Rorri og Maxi krangler som vanlig om hvem av dem som er raskest. Herr Forgasser er lei av å høre på dem, og han bestemmer seg for å arrangere et løp for å avgjøre dette, en gang for alle. Er alle klare for start? Klar, ferdig, gå!

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 50 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 803750 Serie Rorri Racerbil
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende