Rorri Racerbil - Verksmester Rorri (DVD)

59,40 5940 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Bli kjent med den lille, røde racerbilen, Rorri! Mye moro venter ham, Store Chris og alle de andre vennene hans på Sølvstripa racerbane. Bli med og se!

Verksmester Rorri
Store-Chris har jobbet hele natten for å gjøre det rent og pent på verkstedet. Når han skal ta seg en blund, tilbyr Rorri seg å passe på verkstedet. Det viser seg å være en større jobb enn han trodde …

Tipp topp Blikkboks
En kjent racerbildesigner skal komme på besøk til Sølvstripa, og alle gleder seg. Marta vil at alt skal være prikkfritt på racerbanen, og er ikke fornøyd når stakkars Blikkboks har kræsjet igjen.

Mamma mia
Mamma mia! Mamma’n til herr Forgasser kommer på besøk, og alle gjør sitt beste for å gi et godt inntrykk av racerbanen. De er nemlig redd for at hun skal si at den må stenges – for herr Forgasser gjør alltid som moren hans sier!

Sladderns siste dag
Rorri tror Store-Chris snakker om å sende Sladdern på skraphaugen, og han setter i gang en “redningsaksjon”. Det viser seg heldigvis at det ikke er slik han trodde. Alle trekker et lettelsens sukk. Puh!

Kommunikasjonssvikt
Marta har glemt å lade opp walkie-talkien, og den må hun ha når hun skal sjekke banen. I tillegg har Store-Chris glemt å fylle vann på Rorri, og det måtte gå galt. Hadde bare Rorri minnet Store-Chris på det …

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 50 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Dansk), Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer 802424
Serie Rorri Racerbil Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i