Rorri Racerbil - Vinterbris (DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Bli kjent med den lille, røde racerbilen, Rorri! Mye moro venter ham, Store-Chris og alle de andre vennene hans på Sølvstripa racerbane. Bli med og se!

Garasjesalg:
Store Chris leter fortvilet etter noen papirer, og Marta mener at det er på høy tid at han rydder opp i sakene sine og kvitter seg med ting han ikke har bruk for. Redd treet vårt Store Chris og Rorri driver med fuglekikking da Lynet får en trist beskjed. Herr Forgasser vil hogge ned treet til Lynet og bygge etnytt kontrolltårn der, og Lynet blir nødt til å flytte ut på dagen!

Herr Forgasser i Adams drakt:
Bilene skal slappe av i garasjen foran et stort løp kommende dag. Det er meldt regn, og Maxi er bekymret. Rorri tar en tur på stranda for å leke med Bris, men blir sendt hjem av herr Forgasser som er der for å teste surfebrettet sitt.

Kræsjlanding:
Helly har problemer med motoren og kræsjlander på Sølvstripa. Store Chris må få hjelp av helikoptereksperten Heli-Hans for å få satt Helly i stand igjen. Samtidig bygger Lynet og Muldvarpen en luftputebåt som de skal kunne kjøre både på land og på vannet med.

Betjent Rorri:
Det er vinter på Sølvstripa, og Rorri er ute på patrulje sammen med Pettersen og Nick. Pettersen utnevner Rorri til betjent og politibil for en dag, og Rorri tar jobben sin veldig alvorlig.

Vinterbris:
Alle på Sølvstripa er opptatt med forberedelsene til vinterfestivalen som Mamma Mia skal arrangere. Bris vil gjerne hjelpe til, men har problemer med å finne noe hun får til å gjøre.

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Dansk), Stereo 2.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Svensk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 803849 Serie Rorri Racerbil
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende