Inngår i

Rosamunde Pilcher - Skjellsankerne (DVD)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 6-12 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Skjellsankerne var den første av Rosamunde Pilchers romantiske romaner, som alle har rørt mangt et hjerte rundt om i verden. Romanen solgte i over fem millioner eksemplarer, og gjorde den 63 år gamle tidligere sekretæren Pilcher til en av samtidens mest leste skjønnlitterære forfattere.

Penelope Keeling (Vanessa Redgrave) rammes av slag, og selv om det er av den lette sorten, får det henne til å reflektere nøyere over tilværelsen og over sine tre veldig forskjellige barn. I rekonvalesensperioden besøker hun datteren Olivia (Victoria Smurfit) på Ibiza, og innser at datteren strever med de samme kjærlighetsproblemene som hun selv gjorde under andre verdenskrig. Når den eldre kvinnen får vite at et av farens malerier er verdt mye penger og blir oppfordret til å selge det, blir hun nødt til å bestemme seg for hva slags tilværelse hun ønsker for familien sin.

Det som gjør Skjellsankerne så enestående, er den følelsesladde stemningen og den mangefasetterte fortellerstrukturen, som på snedig vis kombinerer forskjellige tidslinjer. Historien gjør seg dessuten om mulig enda bedre på skjermen!

Uforliknelige Vanessa Redgrave (Mord På Orientekspressen, Åndenes Hus) stråler i rollen som familiens matriark og en kvinne som er prøvet, men likevel full av pågangsmot. Skjellsankerne er romantisk og rørende historiefortelling på sitt beste, og var den romanen som etablerte den populære Pilcher-tradisjonen – en tradisjon som løftes til nye høyder med denne filmatiseringen.
Produktfakta
Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 3 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Piers Haggard Skuespillere Maximilian Schell, Vanessa Redgrave, Victoria Smurfit
Bestillingsnummer 40182IN Serie Periodedrama

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende