Rosamunde Pilcher - Sommer Solhverv (DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 30 dager
Sommer Solhverv er oppfølgeren til bestselgerforfatteren Rosamunde Pilchers Vintersolverv. John Goldsmiths frodige fantasi har gitt liv til denne spennende fortsettelsen på historien om Elfrida, Oscar og de andre – ett år etterpå. Filmen tilbyr dessuten et fantastisk gjensyn med det ville, vakre skotske landskapet.

Mye har skjedd siden parene kom sammen for første gang. Elfrida (Sinéad Cusack) og Oscar (Jan Niklas) bor nå sammen, men er fortsatt preget av bortgangen til Oscars kone og datter. Samtidig settes forholdet mellom Carrie (Lara-Joy Körner) og Sam (Jason Durr) på prøve når den forførende forfatteren Alexia (Jacqueline Bisset) fatter interesse for Sam på et høyst uprofesjonelt plan. Det unge paret Lucy og Rory får på sin side et ublidt møte med sjalusidjevelen. Etter hvert som de forskjellige historiene krysser hverandres spor, blir alle rollefigurene nødt til å vise hvem de er mest lojale overfor – og hvor mye de er villige til å ofre for hverandre.

Med Sommer Solhvervhvor historien tas videre til neste naturlige skritt – familielivet – får seerne et engasjerende og velgjort stykke underholdning. Pilchers snedig oppbygde plot vever sammen alle rollefigurenes skjebner til én overordnet historie, og det er fort gjort å ønske at man kunne være en del av deres verden. For lykken er ikke bare å finne drømmekjæresten, men også å holde på vedkommende!

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 3 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Giles Foster Skuespillere Franco Nero, Honor Blackman, Jacqueline Bisset
Bestillingsnummer 36182IN Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende