Inngår i

Rosamunde Pilcher - Veien Hjem (DVD)

149,00 14900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 6-12 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Rosamunde Pilchers romaner handler ofte om modige kvinner som opplever både sorg og lykke, men som kommer styrket ut av det hele til slutt. Bøkene er rørende og engasjerende uten å henfalle til føleri. I så måte er Veien Hjem intet unntak. Denne gangen handler det om en ung kvinne som får livet snudd på hodet da det plutselig bryter ut krig.

Emily Mortimer (Match Point) tilfører karakteren Judith overraskende mye tyngde, hennes unge alder tatt i betraktning. Judiths mor og lillesøster reiser for å besøke faren i Singapore. Judith begynner på internatskole, hvor hun blir kjent med Loveday Carey-Lewis og reiser med henne til familiens gods i Cornwall. Familien Carey-Lewis tar imot Judith med åpne armer, og ikke lenge etter forelsker hun seg i Edward, sønnen i familien. Livet er godt. Men når andre verdenskrig bryter ut, forstyrres den hjemlige idyllen, og mangt et vennskap settes på prøve.

Valget av Peter O’Toole (Lawrence Of Arabia, The Last Emperor, Troy) til rollen som Carey-Lewis-familiens overhode er en genistrek, mens Joanna Lumley, Penelope Keith, David Mc-Callum, Carol Drinkwater og Susan Hampshire som alltid gjør en glitrende innsats. Andre godbiter på rollelisten er nykommeren Paul Bettany (A Beautiful Mind, Da Vinci-koden) og Keira Knightley (Pirates Of The Caribbean).
Produktfakta
Produksjonsår 1997 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 3 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Giles Foster Skuespillere David McCallum, Emily Mortimer, Joanna Lumley, Keira Knightley, Paul Bettany, Peter O'Toole
Bestillingsnummer 28182IN Serie Periodedrama

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i