Roskilde 2005 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Var du på Roskilde-festivalen i 2005 og vil vende tilbake til åstedet? Vil du gjenoppleve alle de utrolige begivenhetene på scenene, teltområdene, i støvet og i øldammene overalt på festivalområdet? Eller vil du bare se hva den derre Roskilde-festivalen egentlig er for noe?

Her er den første offisielle Roskilde DVD-en noensinne – den kan ses i all slags vær, og den gir deg ikke tømmermenn! Til gjengjeld gir den en klar pekepinn om hvem som blir de nye guder på den nordiske rockehimmelen. Alle toppnavnene er her også, og de forteller sine vanvittige røverhistorier fra deres egne Roskilde-liv. Dessuten kan du selvfølgelig bli med helt inn dit hvor den ekte Roskilde-stemningen finnes: I de svette tomannsteltene på campingområdene...

På DVD-en følger vi i sporene på Bikstok Røgsystem (DK), Dungen (S), Jackman (N), Johnossi (S), Mugison (IS), Submission (DK)

Sporliste

  1. Intervju med D.A.D., Mew, Junior Senior og Eskobar.
  2. Rundtur på VIPområdet med Jokeren
  3. Medvirker du?
  4. Flashbacks
  5. Festival opplevelser
  6. Roskilde ' 06

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 26 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 1.66:1
Regissør Diverse Skuespillere Diverse
Artist Diverse Bestillingsnummer 1505331
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende