Roskilde (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Hvert år samles over 100.000 musikkglade mennesker av alle nasjonaliteter på slettene rundt Roskilde for å tre inn i samme fest og slippe menneskedyret løs.

Bli med inn i det aller helligste, når Nord-Europas største og mest anerkjente kultur- og musikkfestival slår dørene opp. Møt musikere, publikum og de hundrevis av personer som jobber bak kulissene, og opplev mangfoldet, samholdet og den helt spesielle ’Roskilde-ånden’, som får publikum til å komme tilbake gang på gang.

Med eksklusiv adgang både foran og bak scenene, tegner Ulrik Wivel her et formidabelt, musikalsk stemningsbilde – sett gjennom kunstnerens, den frivilliges og gjestens øyne. Følg med på kloss hold når et simpelt jorde omdannes til et musikalsk kraftsenter, der ekstasen kulminerer og grenser flyttes!

Med forrykende konsertopptak av The Streets, Franz Ferdinand, Mew, Placebo, Sonic Youth, Rufus Wainwright og mange flere, er Roskilde et absolutt must for festivalfans – og en frekk, frisk og fantastisk festlig opplevelse for alle andre

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), DTS (Dansk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Ulrik Wivel Skuespillere Franz Ferdinand, mew, Placebo, Rufus Wainwright, Sonic Youth, The Streets
Bestillingsnummer NDVDSF4197 Leverandør Atlantic Film Norge

Anmeldelser