Ruby Cairo (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Bessie Faro lever et helt vanlig liv, med en vanlig ektemann i et vanlig boligområde. Men en dag blir alt forandret. Hennes mann blir rapportert som omkommet i en flyulykke i Mexico. Når Bessie ankommer Veracruz, oppdager hun at hennes mann ikke var den han hadde utgitt seg for å være. At han hadde levd et dobbeltliv. Blant tingene han etterlater seg finner hun flere ledetråder til ulike bankkontoer rundt om i verden - og fantastiske pengesummer. Jakten på gåtens løsning fører Bessie til Aten og videre til Berlin og Cairo. Men hele tiden blir hun forfulgt. Og jo flere biter hun får til å passe sammen, desto klarere innser hun at det finnes noe langt farligere enn alle løgnene ... sannheten!

Andie MacDowell ble Golden Globe-nominert for Fire bryllup og en gravferd, Liam Neeson ble Oscarnominert for Schindlers liste og Viggo Mortensen er synonym for hele verden som Aragorn i Ringenes herre-trilogien. I Ruby Cairo forenes disse tre talenter med regissøren Graeme Clifford (Frances) og manusforfatteren Robert Dillon (French Connection II).

Produktfakta

Produksjonsår 1993 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 46 minutter
Aldersgrense 12 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Widescreen 1.78:1
Regissør Graeme Clifford Skuespillere Andie MacDowell, Jack Thompson, Liam Neeson, Viggo Mortensen
Bestillingsnummer DVD-287 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende