Rules Of Engagement (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I over 30 år har Oberst Terry Childers tjenestegjort i Marinekorpset. Han fikk sin ilddåp i Vietnam, har vært i Beirut og deltatt i Operasjon Ørkenstorm. En elitesoldat med en plettfri karriere – inntil en rutineoperasjon i Yemen ender i en katastrofe. Demonstranter foran den Amerikanske ambassaden går amok og åpner ild. Childers redder ambassadøren og hans familie, men prisen er høy. 3 marinesoldater og mer en 80 sivile dør, og plutselig er den Mellomøstlige kruttønne nær ved å eksplodere. Den Amerikanske regjering har mer bruk for en syndebukk enn for sannheten, og Chinders blir anklaget for og ha overtrådt ”Rules of Engagement” – reglene for når og hvor man kan åpne ild. Men han nekter å bøye nakken….

Produktfakta

Produksjonsår 2000 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Krigsfilm
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 7 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør William Friedkin Skuespillere Blair Underwood, Bruce Greenwood, Guy Pearce, Philip Baker Hall, Samuel L. Jackson, Tommy Lee Jones
Bestillingsnummer PHE8058 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende