Saawariya (DVD - SONE 1)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fra Sanjay Leela Bhansali, en av Indias mest hyllede filmregissører kommer en magisk kjærlighetshistorie som strekker seg over fire netter. Skjebnen har helt spesielle planer for Raj (Ranbir Kapoor) de kommende fire nettene, noe som vil forandre hele hans tilværelse.

Saawariya er historien om Rajs tilfeldige møte med Sakina (Sonam Kapoor), og en uventet romanse som har sin begynnelse i den pittoreske, uforstyrrede og vakre byen Simla i Nord-India. Byen er kjent for sine innsjøer, tåke, vakre snøfall, regn og vaiende furutrær. De sprudlende, fargesterke og svingete gatene vekkes til live med sang, landlig folklore, dans, kjærlighetsballader, blomstrende kunstnerkolonier og messe fra klosteret - alt spunnet sammen i perfekt harmoni til en magisk drøm. Det er her drømmeren finner det 'tapte' jeg-et i seg selv. Gjennom Raj og Sakinas opplevelser blir vi minnet om den betingelsesløse kjærlighetens kraft i et virvar av voldsomme følelser.

Bonusmateriale

  • Making The Music
  • Premiere Night

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 22 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Hindi), Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Sanjay Leela Bhansali Skuespillere Ranbir Kapoor, Sonam Kapoor
Bestillingsnummer CTR23967DVD Leverandør Import

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende