Safe (UK-import) (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Hardtslående actionthriller med Jason Statham i hovedrollen. Safe er skrevet og regissert av Boaz Yakin (Remember The Titans)

Luke Wright er en annenrangs aktør i kampsportmiljøet og lever et bevisstløst liv der han får juling for småpenger - inntil den dagen han ødelegger en fikset kamp. Den russiske mafiaen vil statuere et eksempel, så de dreper familien hans. Luke mister alt og vandrer gatelangs i New York, plaget av skyldfølelse og av vissheten om at han alltid vil være under oppsikt. Alle han måtte innlede et forhold til, vil kunne bli drept.

Men når han blir vitne til at en livredd kinesisk jentunge jages av de samme bandittene som drepte familien hans, går Luke til aksjon. Dermed havner han midt i en dødelig krig. 12 år gamle Mei er nemlig et foreldreløst matematikkgeni, tvunget til å jobbe for triadene som en "teller". Luke oppdager at hun sitter på en uvurderlig numerisk kode som triadene, den russiske mafiaen og korrupte politimenn alle er villige til å drepe for. Han er nå den eneste Mei kan stole på, og Luke kaster seg inn i storbyens brutale underverden for å redde livet til den uskyldige jentungen - og muligens også gjenbygge sitt eget.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Actionthriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 34 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Boaz Yakin Skuespillere Catherine Chan, James Hong, Jason Statham, Robert John Burke
Bestillingsnummer MP1147BR Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i