Safe Haven (UK-import) (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Den svenske stjerneregissøren Lasse Hallström (Siderhusreglene, Sjokolade, Hypnotisøren) leverer her et romantisk drama med Julianne Hough og Josh Duhamel i hovedrollene.

Når vakre, sky Katie plutselig kommer til landsbyen Southport, er det mange som spekulerer over fortiden hennes og hvem hun egentlig er. Men Katie unngår all personlig kontakt helt til en rekke hendelser får henne til å motvillig knytte to kontakter. Den ene er Alex, en hyggelig og velmenende kjøpmann som er enkemann og har to små barn. Den andre er den frittalende nabodamen Jo. Til tross for at Katie er reservert, begynner hun å slappe mer av og slå røtter i den sammensveisede landsbyen, og hun blir stadig mer knyttet til Alex og familien hans.

Men selv om Katie er i ferd med å forelske seg, kjemper hun med den mørke hemmeligheten som fremdeles plager henne, og som var grunnen til at hun la ut på den skremmende reisen som til slutt førte henne til skjermede Southport.

Med Jos støtte innser Katie at hun må velge mellom et liv i stillestående trygghet og et liv som er mer risikabelt, men mye mer givende - og at kjærligheten er den eneste virkelig trygge havn.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 51 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Bestillingsnummer MP1207D