Salmon Fishing In The Yemen (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Laksefiske I Jemen er en varm britisk film full av humor, drama og romantikk, basert Paul Tordays kritikerroste bestselgerroman med samme navn. I hovedrollene møter vi Ewan McGregor, Emily Blunt og Kristin Scott Thomas.

Britiske Alfred Jones (McGregor) er en fiskeriekspert som lever innestengt i sin egen frustrasjon; hjemme ignoreres han av den karrierefokuserte kona, på jobben styrer en slavedrivende sjef. Alfreds liv tar en ny vending når en pengesterk fluefiskefantast av en oljesjeik kontakter de britiske ekspertene for å få hjelp til å virkeliggjøre sin store drøm: å sette ut laks i Jemens tidvis uttørkede elveleier.

Den britiske regjeringen har akutt behov for en nytt og positivt bilde på sitt engasjement i Midtøsten. Statsministerens talskvinne, Patricia Maxwell (Scott Thomas), tenner raskt på idéen om laksefiske, og hyrer inn Alfred som ansvarlig for prosjektet - selv blir han enda mer opptatt av sjeikens kvinnelige representant, Harriet (Blunt).

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Utgitt 2012
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 1 timer 43 minutter Aldersgrense 7
Undertekster Ingen Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør Lasse Hallström
Skuespillere Amr Waked, Catherine Steadman, Emily Blunt, Ewan McGregor, Kristin Scott Thomas, Tom Mison Bestillingsnummer LGD94916