Inngår i kampanje

Sammen (DVD)

84,00 8400 Veil. pris 99,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
En familie gleder seg til å dra på ferie. På veien blir de utsatt for en ulykke og livet blir brått og uventet snudd opp ned. Dette er en historie om hva som skjer med en far og et barn som mister den de elsker aller høyest.

På hver sin måte prøver faren (Roger) og sønnen (Pål) å leve videre, men savn og skyldfølelse truer med å splitte dem. De har egentlig aldri gjort så mye sammen. Dette utløser en rekke dramatiske men også ufrivillig morsomme situasjoner.

Roger klarer ikke å håndtere sorgen og det å ha aleneansvaret for sin tolv år gamle sønn, noe som gir seg utslag i fl ere drastiske handlinger. I stedet for å støtte seg til hverandre, blir begge alene i en tid der de trenger hverandre som mest. Med kjærlighet og stahet gjør imidlertid Pål alt for å knytte bånd til sin far. Han nekter å gi opp det å være en familie. Sammen er en virkelighetsnær historie om savn og kjærlighet, fortalt med mye varme og humor. På en gripende måte blir vi vitne til en dramatisk historie om det å måtte starte på nytt, uten den man elsker høyest.
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Bestillingsnummer NDVDSF4358NO Serie Norske Filmklassikere
Bonusmateriale
  • Kommentarspor
  • Bakomfilm
  • Slettede Scener

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i